Kom je naar TROS Muziekcafé?

Ga je mee met mij naar TROS Muziekcafé op 08 december as.?

Aanstaande zaterdag ontvangt Daniel Dekker de zanger René Schuurmans in TROS Muziekcafé. Jij kunt bij de opnames aanwezig zijn!

Hela ho', 'Laat de zon in je hart' en 'Is het leven niet mooi' zijn enkele hits die afkomstig zijn van de Brabantse zanger. Zijn nieuwste album heet 'Lach & geniet'. Het album bevat de laatste singles en de huidige single 'Als het weekend is'. Deze single werd net als meerdere liedjes op het album geschreven door René zelf.

In TROS Muziekcafé ontvangt Daniel Dekker iedere week vier (inter)nationale artiesten voor een optreden: 3 nummers en een interview. Het radioprogramma is er elke zaterdagmiddag vanaf 16.00 tot 18.00 uur. Eerder was Jan Smit al te gast in TROS Muziekcafé.

Vanaf 15.00 uur gaat het podiumcafé op de Koninginneweg 44 in Hilversum open voor publiek, mits de soundcheck het toelaat. Je kan gewoon naar binnen lopen en je hebt dus geen kaartje nodig. Iedereen vanaf 10 jaar is welkom om TROS Muziekcafé bij te wonen. 

De uitzending van TROS Muziekcafé is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2 te beluisteren of via Omroep.nl via de webradio. Het programma is alleen live te volgen en wordt niet herhaald of op het internet gezet.


« Naar overzicht