Arctic Challenge Route 2013

Van 13 t/m 19 januari zal René Schuurmans samen met zijn roadmanager Alex Vesters de Arctic Challenge Route 2013 gaan rijden. Als teamnaam hebben ze gekozen voor de titel van zijn nieuwe album Lach&Geniet.
Samen met zijn manager Benno de Leeuw en collega/vriend René Froger, die ook aan de railly meedoen, gaan ze de Poolcirkel tegemoet en zal fans via: Site, Facebook en Hyves helemaal op de hoogte houden van de dagelijkse gebeurtenissen.

The Arctic Challenge is een toertocht voor personenauto's door Scandinavië, waarbij de unieke rijbeleving van de deelnemers op de eerst plaats komt. Daarnaast is het een mooie test voor jezelf, je teamgenoot en voor het voertuig om te zien hoe je omgaat met vermoeidheid, tegenslag en kameraadschap en dat onder arctische omstandigheden die je in Nederland niet gauw zult mee maken.

Verwacht van de The Arctic Challenge Tour geen vakantiereis waarbij veel ruimte en tijd is vrijgemaakt voor het bezoeken van bezienswaardigheden. In acht dagen tijd wordt namelijk tussen de 6.500 en 7.000 km afgelegd naar een bestemming voorbij de Noordpoolcirkel. 


« Naar overzicht