Nacht van Oranje 2013

TOP VAN HOLLANDSE FEESTARTIESTEN OP 21e NACHT VAN ORANJE

Oranjefeest als nooit tevoren in het Sportpaleis van Ahoy op 29 april

WOLTER KROES / DJANGO WAGNER / FRANS BAUER / FRANS DUIJTS / BONNIE ST. CLAIRE
GEBROEDERS KO / LEE TOWERS / RENE SCHUURMANS / FEESTTEAM / STEF EKKEL
CORRY KONINGS / GERARD JOLING

De 21e editie van de Nacht van Oranje belooft een muziekspektakel als nooit tevoren te worden. Een aaneenschakeling van de grootste Nederlandstalige feestartiesten en de allergrootste hits, dat is het recept voor de Nacht van Oranje op 29 april 2013 in het Sportpaleis van Ahoy. Het feest der herkenning waar uit volle borst kan worden meegezongen. Kaartverkoop start morgen.

Vernieuwde opzet
“Na uitstapjes met mini-concerten en live-bands binnen de Nacht van Oranje zijn we weer terug bij de basis” zegt eventmanager Jan van Vliet. “Het publiek wil feest vieren en alleen maar hits horen en dat gaan we ze geven. De top van de Nederlandse feestartiesten die uitsluitend hun grootste hits ten gehore brengen en met het publiek gáán voor het ultieme Oranjefeest van het jaar. Om de feestvreugde te verhogen is er een nieuw element aan het programma toegevoegd ‘AHOY ZINGT ORANJE’: als een grote ‘oranjefamilie’ samen meezingen met hitmedleys gebracht door diverse artiesten!”

Producent Benno de Leeuw van Rocket: “Behalve een frisse blik op welke artiesten, welke nummers en de nieuwe ‘grootste hits medleys’ zijn we met de mensen van Ahoy ook enthousiast aan de slag gegaan met de verdere uitstraling van het evenement. Zo komt er een nieuw podium met enorme catwalk het publiek in. De artiest staat dan letterlijk tussen zijn feestende fans en dat zal het sfeertje zeker nog verder ten goede komen.”

Wat goed is, blijft! Lee Towers sluit traditioneel af met ‘You’ll Never Walk Alone’ en de presentatie is opnieuw in handen van Albert West.

Kaartverkoop van start
De kaartverkoop voor Nacht van Oranje start zaterdag 1 december. De organisatie ondersteunt de publiekscampagne “Weet waar je koopt” en adviseert dringend om kaarten uitsluitend via de officiële kanalen te bestellen.

Tickets voor Nacht van Oranje 2013 zijn verkrijgbaar vanaf € 30 (excl. servicekosten) bij Ticket Service Nederland via 0900 300 1250 (€ 0,45 p/m) en via www.ticketservice.nl of bij TicketPoint 0900 9000 8000 en via www.ticketpoint.nl. Ook kunnen kaarten verkregen worden bij de Kassa van Ahoy (geopend maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur); telefonisch via 0900 235 2469 (€ 0,45 p/m). Kijk voor meer informatie op www.nachtvanoranje.nl


« Naar overzicht