TV Opnames Hart voor Muziek

Op zondag 14 april treedt René Schuurmans op tijdens Hart voor muziek, hét Nederlands muziekprogramma met toppers van eigen bodem! Zowel bekende artiesten als opkomende talenten treden tijdens dit feestelijke televisieprogramma op. Koop snel uw tickets via Ticketpoint. René zal zijn nieuwe single "De Avond Van Mijn Leven" ten gehore brengen welk op 3 mei uitkomt.
 
Tickets Hart voor Muziek
Hart voor muziek wordt uitgezonden op eenentwintig (commerciële en regionale) omroepen in Nederland en één landelijke zender in België. Hiermee heeft het programma ruim 7 miljoen aansluitingen. Dit betekent een potentieel bereik van meer dan 16 miljoen kijkers.
 
Wekelijks kijken er ongeveer één miljoen mensen naar dit programma, waarin over het algemeen Nederlandstalige muziek te horen is en Nederlandse sterren te zien zijn. Daarnaast is er ook aandacht voor Nederlandse producties en internationale artiesten.
 
De opnames voor 5 afleveringen voor 21 omroepen (waaronder Omroep Brabant) vinden plaats bij Paparazzi.
Presentatie is in handen van Nick Nielsen. Met ruim 30 optredens en het neusje van de zalm van de Nederlandstalige Volksmuziek.
 
14 april met:
René Schuurmans
Helemaal Hollands
Danny Froger
Henk Damen
Brigitte Nijman
Mike&Colin
Mieke

« Naar overzicht