Toppers Halftime Show 2013

TOPPERS MAKEN ARTIESTEN TOPPERS HALFTIME SHOW BEKEND!!!!!

Live vanuit de tuin bij Rene Froger was vanochtend de aftrap van de Koninklijke Week tijdens de 100% Ochtendshow op 100% NL . Presentatrice Irene Moors sprak uitgebreid met Rene Froger over de meest uiteenlopende zaken, zijn hit 'Daar Sta Je Dan 2013 (waar zijn al je vrienden) en natuurlijk de aanstaande troonswisseling. Ook zijn onlangs verschenen nieuwe album 'Liefde voor Muziek' kwam uitgebreid aan bod. Jeroen van der Boom schoof ook aan om gezellig mee te praten over de aankomende Toppers in Concert shows waarmee de Toppers samen met Gerard Joling op 24, 25 en 26 mei wederom drie dagen in de Amsterdam ArenA zullen staan.

Met een smoes waren Rene Schuurmans, Robert Leroy, Danny Froger, Danny Nicolay en Wesley Klein naar het huis van Rene Froger gelokt. Zij kregen van Rene Froger en Jeroen van der Boom als verrassing te horen dat zij invulling mogen geven aan de Toppers Halftime Show 2013. Wat zij precies gaan doen wordt de komende weken besproken maar de vijf zangers konden hun geluk niet op!

Ook Topper Gerard Joling was telefonisch nog even in de uitzending. Direct na de uitzending spoeden de Toppers zich richting Schiphol voor een 3-daagse stedentrip naar Istanbul, alwaar de heren sfeer gaan proeven voor hun aankomende concerten TOPPERS IN CONCERT 2013 'THE 1001 NIGHT EDITION'.

Voor kaarten klik HIER


« Naar overzicht