Toppers Fanzone

Op 24, 25 en 26 mei staan de Toppers weer drie dagen in de Amsterdam ArenA met het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van Nederland. René Schuurmans is te gast tijdens dit spetterende programma maar treedt ook 's-middags op op het Toppers Horecaplein. 

Iedere middag vanaf 14.00 uur zijn alle Toppers Fans van harte welkom op de Toppers Fanzone, gelegen net buiten het stadion op een speciaal evenemententerrein.
De Toppers Fanzone wordt ingericht als groot horecaplein met diverse eet-en drinkgelegenheden en een fantastisch podium. Gedurende de warming up voor de concerten kan men genieten van de diskjockeys van 100%NL en optreden van diverse artiesten waaronder ook René Schuurmans., New Timeless, Het Feestteam etc.
Het plein is gratis toegankelijk voor alle Toppers Fans en is gelegen direct naast het stadion van het ArenA Park aan de ArenA Boulevard in Amsterdam.

Kortom; begin je bezoek aan Toppers in Concert goed en kom 's-middags vanaf 14.00 uur gezellig naar de Toppers Fanzone waar het feest al vroeg gaat beginnen.

Voor kaarten klik HIER


« Naar overzicht