Gastoptreden Theatertour Frans Bauer

Frans Bauer heeft als speciale gast René Schuurmans uitgenodigd om tijdens zijn komende theatertour een gastoptreden te verzorgen. "Ongekend en ontzettend veel zin in om in deze schitterende theaters een optreden bij Frans in de show  te mogen verzorgen", aldus René Schuurmans. 
 
In 1996 zette Frans Bauer zijn eerste voorzichtige stap op het podium van de Vaderlandse theaters. Dit was de eerste stap van velen die zouden volgen. In 2012 vervolgde de sympathieke Brabander zijn succesvolle parcours, wat inmiddels op een ware marathon begint te lijken. De succesvolle tournee van afgelopen jaar wordt dit seizoen opgevolgd met een reprise van ruim 25 shows in Nederlandse en België.
 
Frans Bauer Live in Concert IX is net als zijn voorgangers een onderhoudend avondvullend programma met natuurlijk een lach, een traan, gezelligheid, maar bovenal veel feest. Onder begeleiding van de “Holland Showband” worden alle hits van de afgelopen jaren ten gehore gebracht. Naast de hits staan ook de door Frans geschreven nieuwe liedjes van het album ‘De Mooiste Jaren Komen Nog’ centraal. Daarnaast verzorgt René Schuurmans deze tournee een gastoptreden tijdens de show.
 
Strijk neer in het rode pluche, laat de boel de boel... de zorgen zijn voor morgen! Geniet van de avondvullende show, van de meervoudige benoemde positiefste Nederlander, Frans Bauer. Tot ziens bij Frans Bauer Live in Concert IX!
 
Kaartverkoop via de Nationale Theaterkassa 0900-9203 (45 cpm) of via één van de theaters.
 
Voor meer informatie kijken op www.fransbauer.nl

« Naar overzicht