Theatertour Frans Bauer

Frans Bauer treedt met René Schuurmans op in geboortestad Roosendaal

ROOSENDAAL - Frans Bauer keerde zaterdagavond terug naar waar het allemaal begon. In het bijzijn van veel vrienden en familie trad de zanger op in Schouwburg De Kring in zijn geboorteplaats Roosendaal.
"In het Franciscusziekenhuis ben ik geboren, dit is een thuiswedstrijd", zegt Frans meteen bij zijn opkomst."Ik groeide dan wel op in Fijnaart, maar hier ging ik naar school. Als ik dan langs De Kring fietste dacht ik: goh, als ik daar 's kon optreden." 

René Schuurmans
En inmiddels heeft Bauer met zijn concerttours regelmatig in De Kring gestaan. Hij is bezig met de reprise van zijn negende tour. Naast liedjes van zijn nieuwe cd wordt hij nu ook bijgestaan door een 'special guest'.
Frans wordt tijdens het optreden in zijn tour Live in Concert IX bijgestaan door zijn vriend René Schuurmans. Naast de bekende hits speelt Frans ook een aantal nieuwe nummers van het onlangs verschenen album 'De Mooiste Jaren Komen Nog'. 

Onder Ons
In Onder Ons ziet u maandag een interview met Frans en René. En u ziet fragmenten van het concert, met het duet dat Frans en René zingen: 'Laat de zon in je hart'. Vanaf 17.55 uur en daarna ieder uur herhaald.


« Naar overzicht