Carnaval met René Schuurmans

Omroep Brabant en René Schuurmans vieren samen Carnaval!

14 februari opent René Schuurmans officieel de stembus voor Kies je Kraker-trofee 2014. De winnaar van de Kies je Kraker-trofee wordt tijdens de uitzending van 3 Uurkes Vurraf bekendgemaakt en ontvangt tijdens dat feest de trofee.

Vorig jaar stapte zijn vriend en collega Frans Bauer op de 3 Uurkes Express, dit jaar is aan René Schuurmans de beurt om in totaal tweehonderd feestvierders feestelijk naar Eindhoven te brengen. Iedereen die deze onvergetelijke treinrit wil meemaken, kan zich vanaf 3 februari opgeven via de speciale Very Important Brabander website. De trein vertrekt om 11.17 uur vanuit Roosendaal om daarna nog in Breda en Tilburg te stoppen om feestvierders die een kaartje hebben bemachtigd in te laten stappen. Vanaf 15.00 uur barst het feest vervolgens los in Eindhoven.

Kou, wind, regen of sneeuw. Ze hoeven voor niemand meer een spelbreker te zijn om in het bezit te komen van de felbegeerde kaartjes voor de traditionele aftrap van carnaval in Brabant: 3 Uurkes Vurraf. De enorme wachtrij voor hotel Pullman Eindhoven Cocagne behoort namelijk vanaf dit jaar tot het verleden. Gratis kaarten worden niet meer uitgedeeld bij de ingang, ze zijn alleen nog te winnen bij Omroep Brabant.

Voor meer info klik HIER


« Naar overzicht