Primeur op VIB dag

Vanmiddag had Omroep Brabant de primeur van de nieuwe single van René Schuurmans ‘Bij Ons In Brabant’ tijdens een speciale open dag voor Very Important Brabanders (VIB’ers). Omroep Brabant draagt bij aan de versterking van het brabantschap en heeft René Schuurmans mede om die reden gevraagd zijn nieuwe single, die officieel 7 november verschijnt, ‘Bij Ons In Brabant’ te primeuren op deze bijzonder dag.

‘Als trotse Brabander vond ik het tijd worden om een karakteristieke plaat te maken over de provincie waar ik zo van houd. Een lied waarin alles zit wat mijn gevoel over Brabant symboliseert. Voor en over de provincie Brabant. Een nummer om als Brabander trots op te zijn. Toen ik het nummer liet horen aan Omroep Brabant waren zij gelijk super enthousiast en boden zij gelijk hun onvoorwaardelijke steun aan. Samen zullen we op deze manier onze trots voor Brabant uitdragen en proberen de rest van Nederland te infecteren met het feestelijke ‘Brabant virus’, aldus René Schuurmans.

Omroep Brabant ontving zaterdag 150 mensen voor een speciale open dag voor Very Important Brabanders (VIB). VIB is een platform van Omroep Brabant die toegang geeft tot het onmogelijke. Brabanders kunnen zich daar online inschrijven en maken dan kans op speciale concerten, unieke prijzen, meet en greets. etc. Dit keer was het een open dag bij Omroep Brabant zelf. Genodigden kwamen over de rode loper naar binnen en konden een kijkje nemen in de in de radio en tv-studio's. Mentalisten en cabaratiers Rob & Emiel zorgden voor een verrassende act en als afsluiting bracht René Schuurmans het nieuwe nummer 'Bij Ons In Brabant' ten gehore. Een dag met een gouden randje. Inschrijven voor nieuwe acties kan via omroepbrabant.nl/vib


« Naar overzicht