René Schuurmans steunt voedselbank

Met de actie 'Samen voor de Voedselbank' steunt René Schuurmans samen met Omroep Brabant de voedselbanken. Omroep Brabant doet dit samen met andere regionale omroepen en roept Brabanders op om producten af te geven waar meer dan 8000 Brabanders mee geholpen kunnen worden. Daarom roepen wij ook alle VIB'ers op om te helpen! De actie loopt van 12 tot en met 19 december.

Omroep Brabant voert tijdens deze periode met alle Brabanders actie om de Voedselbanken te ondersteunen met de actie. In die periode besteedt Omroep Brabant tv, radio en internet veel aandacht aan de actie.

Kijkers, luisteraars en lezers van Omroep Brabant worden opgeroepen voor 'Samen voor de Voedselbank' iets te geven van een lijst met tien langhoudbare producten. Deze kunnen op verschillende plekken worden afgegeven. Daarom roepen wij ook jou op!

Voedselbank On Tour Omroep Brabant rijdt ook de hele week door de provincie om producten op te halen. Zo komen ze met 'Samen voor de Voedselbank On Tour' in Bergen op Zoom, Zevenbergen, Waalwijk, Woudrichem, Breda, Oosterhout, Veldhoven, Valkenswaard, Deurne, Boxtel, Oss, Cuijk, Veghel en Den Bosch.

Op de lijst staan producten waar de klanten van de Voedselbank gedurende een langere periode iets aan hebben. Het gaat dan om pakken suiker, thee, koffie, rijst, pasta, pastasaus, groente in blik, zoet beleg, koffiemelk en lang houdbare melk.

'Keihard nodig' 
​Henk Lemckert, directeur/hoofdredacteur van Omroep Brabant, is blij met de actie. "Om in de donkere dagen van december iets te kunnen doen voor hen die het minder hebben in Brabant is het niet alleen een mooi gebaar, maar ook keihard nodig", stelt hij.


« Naar overzicht