Het gezelligste huis van het Zuiden

René Schuurmans start deze week de wedstrijd ‘Het gezelligste huis van het Zuiden’. Vanaf nu kan iedereen mee doen en strijden om de titel voor het gezelligst verlichte huis van Zuid Nederland. De hoofdprijs is een huiskamer- of straatoptreden van René Schuurmans. Deelname is mogelijk tot 27 december 2015.

Met deze wedstrijd, geïnitieerd door Boerenbond, barst de strijd los tussen de gezelligste huizen die aangekleed zijn met buitenverlichting voor de feestdagen. Boerenbond heeft tijdens deze periode een speciaal assortiment aan kerstverlichting en -versiering voor buitenshuis in de winkel. Door middel van deze wedstrijd worden mensen gestimuleerd om hun huizen nóg gezelliger te maken. Hierbij is niets te gek en mag alles, zolang je de buitenkant van je huis maar mooi maakt!

Het gezicht van de campagne, René Schuurmans, is een echte familieman die zelf graag los gaat met kerstverlichting aan en rond zijn huis.

Om deel te nemen aan de actie schrijf je je in op de actiewebsite en hang je een deelnemersposter achter het raam. Zo ontstaan er talloze “lichtjesroutes” langs de deelnemende huizen en kunnen mensen stemmen op het gezelligste huis. Het huis met de meeste stemmen wint een huiskameroptreden van René Schuurmans. Ook de straat met de meeste stemmen kan winnen: Zij krijgen gezamenlijk een straatoptreden van René Schuurmans, met Weber Winter Barbecue. Onder de overige deelnemers worden tien Boerenbond-cadeaubonnen t.w.v. €50 verdeeld. Doe mee en schrijf je in op: http://hetgezelligstehuisvanhetzuiden.nl


« Naar overzicht