Nederland Muziekland

Vanaf 12 juni is het tv-programma wekelijks op zondagmiddag te zien zijn bij SBS6. Ook Rene Schuurmans mag hier natuurlijk niet in ontbreken en zal te zien zijn met zijn nieuwe single "In de sterren staat geschreven" op 3 juli om 12.30uur op SBS6.

Nederland Muziekland zal daarnaast zijn naam verbinden aan live event Breda in Concert, dat verder gaat als Nederland Muziekland-Breda in Concert.

Arno van der Star, organisator Breda in Concert en eigenaar Eye 4 Dance: “We hebben al twee jaar op rij te weinig capaciteit voor de vraag vanuit het publiek en het is nu tijd om door te groeien! We gaan een samenwerking aan met SBS6, Producent Just Productions TV en platenmaatschappij BERK Music die samen het populaire muziekprogramma Nederland Muziekland produceren. In het tv-programma leven we in de weken toe naar het festival met unieke kijkjes achter de schermen. Daarnaast is er een sfeerverslag van het evenement een week later al op TV te zien en we gaan qua line-up en beleving extra uitpakken en echt doorgroeien!”


« Naar overzicht