Nederland Muziekland

Het muziek tv-programma voor liefhebbers van muziek van eigen bodem ‘Nederland Muziekland’ maakt vandaag een nieuwe reeks artiesten bekend die komende weken te zien zijn in het SBS6-programma. Internationale succesacts als 2Unlimited, The Party Animals en Nakatomi maken hun opwachting in de speciale jaren ’90 uitzending, die op zaterdag 20 juni wordt uitgezonden. Maar ook Nederlandse topartiesten waaronder René Schuurmans, Lange Frans, Jannes, George Baker en Danny de Munk maken hun opwachting als hoofdgast. Speciaal voor de Vlaamse fans van het programma is Latina-zangeres Belle Perez gevraagd als hoofdgast. 


Nederland Muziekland is tot en met 25 juli wekelijks late night te zien op de zaterdagavond bij SBS6. In het programma komen velen bekende Nederlandse artiesten voorbij en staat iedere aflevering één hoofdgast centraal. De hoofdgasten ontvangen collega zangers en zangeressen als Romeo, Jan Keizer en Anny Schilder, 2 Brothers on the 4th Floor, Ben Cramer en Armand. 

De presentatie van Nederland Muziekland is in handen van Nick Nielsen. Het publiek wordt wekelijks getrakteerd op een mix van grote hits, nieuwe releases en gouwe ouwe van Volksmuziek tot Nederpop. Naast live-optredens wordt er in Nederland Muziekland ook aandacht besteed aan evenementen.   

De opnames vinden plaats in Studio’s Aalsmeer in aanwezigheid van live publiek. De Big Apple studio is voor deze gelegenheid omgebouwd tot een bruisende Hollandse clubsetting. De tweede reeks afleveringen wordt op 9 & 10 mei opgenomen. Publiek kan zich aanmelden voor kaarten via Vakantieveilingen. Klik HIER

 

Nederland Muziekland, geproduceerd door Just Productions, bestaat uit 12 afleveringen van een uur en wordt uitgezonden op zaterdagavond om 23.50 uur op SBS6.  

 


« Naar overzicht