Release, He doe niet zo Sexy

Op vrijdag 27 januari aanstaande vindt de officiele release plaats van de spiksplinter nieuwe single " He, Doe niet zo Sexy" van Rene Schuurmans.
Bij het horen van de nieuwe single van Rene Schuurmans wil je dit straks zelfs van de daken schreeuwen. Dit gigantische nieuwe feestnummer maakt van elk feest een “feest der feesten” , laat de de tap rijkelijk stromen en doet elke stemming overstijgen. Dat dit nummer weer van eigen hand komt, herken, hoor en voel je en geeft de typische feel good “Schuurmans”-sfeer.
Rene Schuurmans de “selfmade man” laat dit jaar flink van zich horen. Met een prachtig nieuw album dat eind maart uitkomt, een buitenconcert met live-band in de zomer en een goed gevulde agenda, zingt en springt deze kleine grote man op klein en groot podia onvermoeibaar verder. 

Al jarenlang bewijst René Schuurmans zijn waarde als zanger met uitverkochte zalen in heel Nederland en gaat het dak er figuurlijk elke keer weer af, met hits als “Laat De Zon In Je Hart”, "Hela Ho” “Als ik haar Zie”, “Mooie Meisjes”, In de sterren staat geschreven",  en “Bij Ons in Brabant”, bewijst hij keer op keer zijn waarde op elk evenement.

 


« Naar overzicht