Nieuw album LACH & GENIET

NIEUWE ALBUM ‘LACH & GENIET VAN RENE SCHUURMANS, DE VERRASSING VAN DIT NAJAAR!!!

Eindelijk is het zover, het wachten wordt beloond en de fans zijn er klaar voor…. het nieuwe album van René Schuurmans! Na twee jaar intensieve voorbereiding en het zoeken naar de juiste sound en liedjes staan ze er nu allemaal op. Vijftien fantastische tracks die samen garant staan voor het album met de toepasselijke titel ‘Lach & Geniet’. Twee woorden die staan voor de levenshouding van deze populaire sympathieke volksheld.

“Dit is wat ik muzikaal wil zijn en wat ik jullie graag wil laten horen. Op alle onderdelen hebben we getracht het beste naar boven te halen. Een album waar ik met recht trots op ben. De liefde voor muziek van alle betrokkenen voel je en hoor je terug. Het mooiste album wat ik ooit heb gemaakt. Ik hoop dat ik met dit album kan zorgen voor veel plezier, een lach, een traan, troost en steun op de momenten dat mijn fans dat nodig hebben” aldus René Schuurmans.

De kleine man met de grootse stem is samen met zijn producer, management en platenmaatschappij erin geslaagd om een geweldig gevarieerd album te maken waarmee hij Nederland zal verrassen. Het album bevat uiteraard ook de laatste singles en het huidige ‘Als het weekend is”.

Bestel NU:
 


« Naar overzicht