Frans Bauer reikt album uit

Rene Schuurmans was gisteren te gast bij de eerste theatervoorstelling van Frans Bauer in Theater Markant in Uden. Plots werd hij door Frans het podium opgevraagd waarna het orkest zijn nummer ‘Hela Ho” begon te spelen. Na een korte toespraak van Frans Bauer ontving Rene Schuurmans uit handen van de populaire volkszanger het eerste exemplaar van zijn nieuwe album ‘Lach & Geniet’.

‘Met een team van muzikale en inspirerende mensen heb ik ruim twee jaar gewerkt aan mijn muzikale volgende stap. Op alle onderdelen hebben we getracht het beste naar boven te halen.Dit is wat ik muzikaal wil zijn en wat ik jullie graag wil laten horen. Een album waar ik met recht trots op ben. De liefde voor muziek van alle betrokkenen voel je en hoor je terug. Het mooiste album wat ik ooit heb gemaakt met een lach en dan weer een traan, een weerspiegeling van het dagelijkse leven.

Niet voor niets is de titel van het album ‘Lach & Geniet’, in mijn ogen het belangrijkste motto in het leven. Naast de kenmerkende nummers zijn we er in geslaagd een zeer veelzijdig album samen te stellen waarop ik me ook van een totaal andere kant kan laten horen. Ik heb een tijdje geleden beloofd te willen verrassen en ben er van overtuigd dat me dat met dit album is gelukt.

Speciaal wil ik mijn fans bedanken. Muziek is de taal van vele emoties en daarom is ‘Lach & Geniet’ speciaal voor mijn fans. Hun steun en vertrouwen maken mij een gelukkig en bevoorrecht mens en ik hoop dat ik met dit album kan zorgen voor veel plezier, een lach, een traan, troost en steun op de momenten dat zij dat nodig hebben’ aldus Rene Schuurmans.


« Naar overzicht